My Alpha Lambda Iota Ny

Senaste inläggen

Av Malin Skogström - 8 november 2015 14:38

I vekcan som varit har vi haft innevecka på skolan! 

Jag ser verkligen fram emot dem här veckorna, det är så himla kul att få träffa alla dessa människor! =D 

Måndagne kom vi till skolan en timme tidigare för att vi skulle kunna umgås lite innan det var dax att börja jobba med skolarbete på riktigt :D

Hela veckan gick så himla fort! Förstår inte vart tiden tar vägen!!!!

Missade en dag på inneveckan för att vi var på begravning. Tråkigt i båda fallen, både att missa skolan samt att gå på begravning. 

:)

Innan lovet hade vi fått information om att en del medlemmar i kursen hade valt att kliva av pga många olika anledningar. :( det var himla tråkigt, men vår grupp har haft ett underbart-super-duper-bra-sammarbete och det säger vi till varann hela tiden! Känns så himla kul att alla i gruppen känner lika och att vi kan vända oss till varann oavsett vad det gäller!!!

Jag verkligen ÄLSKAR MIN GRUPP!!!!

Så när informationen om att grupperna skulle delas om så blev vi i vår grupp helt utom oss av irritation, vi som har ett så underbart sammarbeta, varför ska vi behöva dela på oss. Vi sa det här till lärare på måndagen! Vi vill inte dela på oss, vi trivs, osv. Då fick vi svaret: Grupp ett (vilket är vi) behöver inte delas! Anledning, vi har ett så bra sammarbete och att det syns att vi fungerar tillsammans, vi är dem enda som inte skulle behöva delas på!! Vi vart så klart sååååå nöjda!! SÅ jag kan fortsätta ÄLSAKA MIN GRUPP ett tag till!! =D Förhoppningsvis tills skolan är slut den 3 juni.

Fick även berätta för lärare samt klasskamrater att jag ör gravid och den lilla kommer i mars. Vi gick då igenom våra inneveckor till våran och det ser helt underbart ut! kommer ett lov lagom tills dess att vi är berkänade och sedan en inne vecka 2 veckor senare. Så kursen är som gjord för min graviditet! Känns jätte bra! Och att det är på distans gör att det är mycket lättare att genomföra den ända till slutet!! 


Imorn är der dax för ännu ett Ultraljud, vilket jag absolut inte har något emot! En extra till på bebisen skadar ju inte! Första gången vi var in kunde dem inte mäta allt dem skulle mäta så därför skall vi dit imorn igen =)

På tisdag har vi pacerat halvvägsgränsen och har bara den sista delen kvar! Könns s himla otroligt kul att det går så fort!


Jobbar fortfarande och det känns så bra att kunna göra det, har världens mest underbara chef som kan göra ett bra schema som passar mig och mina behov. Om hon inte hade kunnat fixa utifrpn ad jag kan o inte kan hade jag nog inte kunnat jobba! Min plan är att jobba så länge det går, eller så länge som jag fortfarande kan genomföra dem uppgifter jag blir tilldelad. Känns lite jobbigt att behöva sluta jobba när man trivs så himla bra!!! =D


Nu skall jag återgå till vårt söndags fixande. Vi har idag, krattat löv, spelat spel, pyssla på matildas "slott" och bakat bröd, både till jonas o barnen samt glutenfritt till mig :D Underbar söndag! 


Ha en fortsatt bra dag!! =D det ska jag ha!!

ANNONS
Av Malin Skogström - 7 november 2015 18:49

Med lyxmiddag! <3

ANNONS
Av Malin Skogström - 7 november 2015 15:02

Mysigt!!!!

Av Malin Skogström - 5 november 2015 21:56

Idag begravning, tråkigt men ett måste. :-(
När vi kom hem hämtade lillebror gizmo, dem ska ha honom tills imorn. Känns jätte konstigt att inte ha lille vovve hemma.
Ikväll kollade jag o Jonas på film. Fick även känna väldigt mycket rörelser i magen ikväll så pass mycket att till o med Jonas kunde känna!!! Så himla mysigt!!
Älskar de verkligen!! både jag o Jonas!! :-D

Av Malin Skogström - 1 november 2015 11:12

Tänder för alla dem som vi saknar!!!

Av Malin Skogström - 31 oktober 2015 12:34

Här ska de julbakas!!!!

Av Malin Skogström - 30 oktober 2015 20:00

Öppnar upp de låste inläggen som heter Inlägg 1, 2 osv. 

När ni läser alla dessa inlägg så kommer ni säkert att förstå varför dem varit låsta.. =D

Känns så skönt att inte behöva smyga med det längre!!!! Exalterad!! JA!!!!


Inlägg 1 – 2015-07-30 – Kl: 21:34
Känner att jag vill kunna skriva av mig lite samtidigt som jag inte vill att ALLA skall veta riktigt än!

Jag och Jonas har sagt länge att vi vill ha ett tredje barn.

I november 2013 slutade jag med mina p-sprutor. vilket är första steget till att kunna bli gravid igen =P

Min mens kom inte, det tog tid, vi blev otåliga, men läste även på att det kunde ta tid för mensen att komma tillbaka efter att man fått p-sprutor en längre tid. 

I oktober 2014 kom mensen (trodde jag i alla fall) så självklart väntade jag att den skulle komma 1 månad senare, men ingen mens kom och jag blev lite halvt frustrerad, vill att det skall funka, så då blir man lite 2down2 vid motgångar. det tog 2 månader innan det kom mens igen, positivt. mensen var äntligen på väg tillbaka. 

Nu visste jag att den kom, började kartlägga den för att hålla koll på hur lång mens cykel som jag hade, det visade sig att den var ganska lång. 

Så nu när mensen äntligen kommit kunde vi försöka bli gravid på riktigt!

Det gick månad efter månad och ingenting hände! När man har försökt länge och ingenting händer börjar man tappa lusten och hoppet om att det någonsin skall hända något. 

Sommaren kom, jag började jobba mindre, vi fick kom igång med packningen för en kommande flytt, jag kom in på teckenspråksutbildningen och jag hade fullt upp med att planera min framtid, men roliga saker som komma skall!


Så mycket spännande som skall hända så när mensen blev 2 dagar sen tänkte jag, äh, den har varit oregelbunden länge, den är fortfarande det. 

Söndag 26/7-15: Mens 3 dagar sen, tankarna var, den borde komma nu, vart är den??

Måndag 27/7-15: 4 dagar sen, tankarna, kanske dax att göra ett test och kolla om mensen är sen eller om det kan vara så att jag är gravid.

Hade test hemma som jag köpte in vid tidigare tillfällen från "billiga-tester". 

Kissade i mugg, stoppa ner testet och väntade 2 min.......

....

....

...

DET VAR TVÅ STRECK!!! POSITIVT!!?? kan det verkligen stämma?? Neeeejj, så kan det inte vara det måste visa fel, jag gör såklart ett till för att vara säker. 

samma procedur, kissa, sticka, vänta....... POSITIVT!!! men VA!! kan det verkligen vara så???

Hm, jag som är orolig, nojjig, inte säker på att jag kunde tro på dessa två testen valde att göra ett till senare på dagen, samma procedur, kissa, sticka, vänta..... Även detta POSITIVT!!!! Jag skeptisk, nervös, vet inte riktigt vad jag ska göra.

Åkte till ICA tänkte att deras test är med korrekt och kommer dessutom visa antalet veckor, om jag köper ett digitalt, vilket jag valde att göra..

Så änne en gång samma procedur, kissa, sticka, vänta.... 3 minuter denna gång.. såååå långa minuter!!!

Testen som dök upp var: Du är Gravid! Bara att börja inse fakta. 4 test kan ju verkligen inte ha fel??!!

Torsdag 30/7-15: Idag bestämde jag mig för att jag ville blogga lite, kommer at lås på inläggen för att det är så tidigt än så jag vill inte gå ut med informationen än, om beräkningarna stämmer så är jag i vecka 6 (5+2) just nu!


Jag är glad, känner äntligen!! Jonas är glad, vi är båda väldigt glada att det äntligen händer. 

Kommer att komma med uppdateringar, mest för att jag själv vill komma ihåg den här graviditeten oxå och bloggen är en superbra plats till det. 


Idag har jag haft väldigt ont i magen, liknande mensvärk, det skall vara helt vanligt har jag läst, kallas växtvärk. så då känns det som att det är på väg på rätt håll! Nu blir det en dag i taget! =D


Slut på hemligheter! För denna gången! 


Inlägg 2 - 2015-08-03 - Kl: 09:17

Idag har det gått en vecka sedan jag fick ett positivt test. Känns fortfarande overkligt, men det sjunker in, sakta men säkert. 
Jag har en del symptom, som ett sorts sug på olika saker, inget specifikt mer generellt, frukt, bär, syrliga saker i frukt o bär väg! Jag blir hungrig oftare, vill gärna äta något eller tugga på något mellan måltiderna. Jag måste äta direkt på morgonen  annars kommer de illamående. 

Har även ett väldigt svajigt humör, fick jag höra av min lillebrors tjej. Och när hon säger något då är det ren ärlighet! Gillat det! Så jag blev lite avslöjad.

 
Hade sagt till henne förra helgen att jag väntade på mensen, men den kom aldrig. Och hon är minsann inte dum, så när jag inte nämner att mensen kommit eller något annat frågar hon mig bara rakt ut, har du sen mens och världens PMS eller är du gravid???? 
Så jag berättade för henne i lördags. Känns bra, men lillebror vet fortfarande ingenting och så får det gärna vara ett litet tag till!! 
Det är en hel del personer i vår omgivning som inte vet och så skall det förbli ett tag till. Vi vill gärna kunna ta det lugnt samtidigt som jag skulle vilja att alla i hela världen skall veta! 


Inlägg 3 – 2015-08-05 – Kl: 08:41

Vecka 7 (6+1)

Tröttheten börjar slå till. Igår gick jag o la mig redan 21. Vilken är väldigt tidigt för att vara jag. Men jag var såååå trött. Vaknade 8 när barnen kom o väckte mig. :-) 
När jag vaknade i morse hade jag så stark hungerkänsla att det kändes som jag skulle kräkas. Skynda mig ta en banan och en halv macka så släppte det. 
Första gången som jag känt så sedan jag blev gravid. Innan jag blev gravid med Matilda var jag tvungen att äta direkt på morgonen för annars mådde jag så illa att jag inte kunde göra någonting. Får väl se om jag får lika imorn eller om det var en engångsföreteelse. :-)


Inlägg 4 – 2015-08-11 – Kl: 09:20

Vecka 8 idag.
Har mått väldigt bra hittills. Inga större besvär, mer än äta oftare. Upprörd mage! Men just idag är min mage inte alls Oki!! Lite liknande småkramper, frukost är intagen, till o med lite frukt, men det släpper inte. Ligger just nu i soffan med barnen och set tv, medans jag försöker få det onda i magen att försvinna. Ikväll skall jag jobba ett kort pass och dessutom ha en på n intro, behöver jobba idag, men jag har ju lite tid på mig att bli piggare. 

Nu tycker jag att det känns jätte spännande med en graviditet till, jag är väldigt taggad!! Haha! 
Så det flyter på bra tycker jag! 


Inlägg 5 (ej låst) – 2015-08-12 – Kl: 15;34

Idag är det onsdag!
En helt vanlig onsdag! 
Jobba två korta pass till sedan blir det semeater 3 dagar och sedan jobb 4 dagar och efter det är det äntligen en efterlängtade semestern här!! 
Jonas kliver på semester på torsdag, dvs imorn. Han längtar, första semestern på 2 år! Jösses vad skönt för honom.. :-D 

Många tankar, idéer och åsikter! 
Men nu är det slut på hemligheter! 
Alla som läser får ha en fortsatt trevlig onsdag!!
 

Inlägg 6 (ej låst) – 2015-08-19 – Kl: 06:11

Idag är det onsdag!
En helt vanlig onsdag! 
Jobba två korta pass till sedan blir det semeater 3 dagar och sedan jobb 4 dagar och efter det är det äntligen en efterlängtade semestern här!! 
Jonas kliver på semester på torsdag, dvs imorn. Han längtar, första semestern på 2 år! Jösses vad skönt för honom.. :-D 

Många tankar, idéer och åsikter! 
Men nu är det slut på hemligheter! 
Alla som läser får ha en fortsatt trevlig onsdag!!


Inlägg 7 – 2015-08-30 – Kl: 15:15

Nu har jag ringt till MVC, bokat min första tid, lite spännande, det känns som att det verkligen är på riktigt nu!

Jag mår superbra numera, jag behöver fortfarande äta frukost ganska tidigt när jag vaknat eller helst direkt. men jag mår inte illa, jag kräks inte! är sååååå skönt! 

Jag kissar lite oftare, men det gör mig inget! 

Jag är enlig mina beräkningar i vecka 10, 9+5 idag för att vara exakt. 


Finns inte så himla mycket mer att skriva denna gången, men det kommer väl fler inlägg antar jag! =)


Slut på hemligheter för den här gången! 


Inlägg 8 – 2015-10-20 – Kl: 15:58

Idag går jag in i vecka 18. dvs 17+0, känns helt konstigt, väldigt knepigt. Jag tycker fortfarande att det känns overkligt. Vet inte om jag vill tro på det eller om jag bara inbillar mig. Men nästa veckan är det dax för ULTRALJUD och då kanske jag kan slappna av efter det. Men just nu tror jag inte på det. 

Det kan vara för att det tog så lång tid för oss att lyckas denna gången, när man verkligen vill något och man får det då kan man inte tro på det förrens man har bevis. visst jag har gjot en massa test, men tycker ändå att det känns jätte konstigt. 

Det är en av anledningarna till att jag valt att göra en del inlägg hemliga, för att jag själv inte tror på det. Men när det kommer att bli offentligt så fort som jag själv kan greppa om det som händer!


Har fått gå ner i tjänst på jobbet för att jag har problem med fogarna. Jag kan inte jobba längre än 4 timmar i sträck, med det jobbet som jag har. =/ Inte det lättaste att jobba med barn och dessutom som personlig assistent. Jag jobbar nu 25% av min tjänst. det innebär 2 vardagskvällar i veckan samt eventuella möten som vi ska ha.


Imorn skall jag lämna in urinprov, hade tydligen bakterier i urinen sist, fick medecin och nu skall vi kolla om dem är borta. Nästa vecka blir det läkarbesök samt ultraljud som jag skrev tidigare. 


Är törstig jämt. Inte direkt sugen på något godis, men paprika, tomat samt andra grönsaker och frukter som släcker törsten. himla gott!! 


Slut på hemligheter. 


Idag är äntligen här!!!! - 2015-10-29 – Kl: 17:10

Idag är äntligen här. Som jag har längtat. Idag har jag o min älskade man varit och kikat på det lilla underbara livet som växer i min magen. Känslan är helt otrolig!! 
Så idag berättar jag för världen! Vi ska bli fler i familjen. Nr3 är på jäsning i ugnen. Helt orolig känsla. Nu är det ute nu är det officiellt. Nu äntligen!!!! 
Här är våran lilla HEN. :-) <3
#bfmars2016

 Av Malin Skogström - 29 oktober 2015 17:10

Idag är äntligen här. Som jag har längtat. Idag har jag o min älskade man varit och kikat på det lilla underbara livet som växer i min magen. Känslan är helt otrolig!!
Så idag berättar jag för världen! Vi ska.bli fler i familjen. Nr3 är på jäsning i ugnen. Helt orolig känsla. Nu är det ute nu är det officiellt. Nu äntligen!!!!
Här är våran lilla HEN. :-) <3
#bfmars2016

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ My Alpha Lambda Iota Ny med Blogkeen
Följ My Alpha Lambda Iota Ny med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se