My Alpha Lambda Iota Ny

Direktlänk till inlägg 16 juni 2011

16 juni - 2 dagar övertid!

Av Malin Skogström - 16 juni 2011 21:00

Idag är det den 16 juni och jag går på övertid..

Jag har gått två dagar över tiden vilket inte är så himla mkt med tanke på att mamma har gått över med alla hennes tre barn.. =)

Med mig gick hon över 17 dagar med lillebror gick hon över 12 dagar och med lillasyster gick hon över 12 dagar, så jag vet ju vad jag har att vänta mig, ;)

Så jag är ju inte förvånad att det inte händer något än =P hehe


Inatt hade jag så otroligt svårt att sova, hade halsbränna när jag gick och la mig för att sova, vilket givetvis inte gick över, men jag lyckades somna i alla fall. Efter en stund kom Jonas och la sig, så jag vaknade och hade tyvärr inte blivit av med halsbrännan, men jag lyckades somna om efter att ha druckit lite vatten, sen vaknade jag var gång jag skulle vända på mig och den j*vla halsbrännan hade fortfarande inte försvunnit, så jag gick och drack mjölk och tog en tablett för att lindra.

Jag trodde de skulle bli bättre mn det blev de inte, så inatt har jag sovit såå himla dåligt så jag orkade inte ens kliva upp då klockan ringde. Jag somnade om tills Jonas ringde och berättade om sitt läkarbesök, sen somnade jag om igen.. Jag vaknade runt halv elva, elva. Det var sköönt att få sova så länge med tanke på hur natten hade gått i sovning!


Idag var jag även till Barnmorskan en sväng eftersom jag har gått över tiden så går man dit var vecka för att man ska ha mer koll.. =)

Magen hade inte blivit något större än förra gången, SF låg på 39 cm och hjärtljuden låg på 142 slag/minut. =)

Hon pratade även om förlossningen och vad man kan göra för att hjälpa lite, men det finns som sagt inte så mkt att göra, den lilla kommer när det är dax, det är någhot h*n bestämmer själv =)

Att gå upp och ner i trapporna här hemma är inge kul nu alls! Det är otroligt jobbigt, jag har bara flippflopp att ha på mig och om man skulle glömma något är man körd, då är det bara tt traska upp igen =)


När jag var på väg hem så ringde jag mia och när jag prata med henne så ringde mamma så jag la på med Mia och prata med mamma men då helt plötsligt ringde pappa så jag la på med mamma och prata med pappa en stund men då ringde Jonas, så jag koppla över till Jonas en snabbis och fråga vad han ville, klockan var ju fyra så han hade ju slutat. Men han ville bara säga att jag skulle vänta på parkeringen. Pappa ville fråga hur allt var och säga att han väntade på ett spännande sms.. Han tyckte att nu får den lilla se till att komma =P


På parkeringen mötte jag Jonas och då säger han vad sägs om att äta ute idag? Jag blev lite chockad och fråga efter tillfälle, men han tyckte att jag hade ju lagat mat och lunch till han hela veckan så nu skulle han bjuda på lite mat idag! =d Jag tyckte det var jättegulligt! Blev jätteglad.. Vi åt på Biteline! Tacobuffé men vi tog även efterrätt, vilken var självklart för göassmonstert till sambo som jag har, det blev glassbuffé, jag åt tre st små bägare medans Jonas åt två enorma bägare med glass och strössel! =) Det var så vi kunde rulla ut när vi gick därifrån( men det göär jag ju redan ;) ).



Nu sitter vi hemma och bara tar de lugnt innan det är dax att sova igen. Har varit en mysig dag idag.. =) Så nu hoppas vi på en mysigare helg! Men vi vet inte om de blir fiske eller fixa mera bil på näset, de får vi se på lördag! =)


 
 
Lina

Lina

20 juni 2011 22:32

Sista besöket jag hade till min BM visade 36 i SF och hjärtljuden på 130/min, det är så roligt att jämföra siffror sinsemellan när det är två olika kön! :)

Får man fortfarande gissa på datum? ;) I så fall gissar jag på söndag 26/6, DÅ måste lilla prinsessan ha kommit ut annars får du nästan börja överväga att vräka henne så hon får komma ut och träffa sin mamma och pappa och alla andra! :)

Hittade denna text nu när jag satt och läste igenom min blogg, en text som jag hittat på en annan blovv (kommer dock inte ihåg vilken):
"En bebis kommer göra kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre, plånboken mindre, hemmet gladare, kläderna sjaskigare, det förgångna bortglömt och framtiden värd att leva för".
Tycker den är så fin! :)

Hoppas att du fortfarande mår bra och njut extra mycket av magens närvaro för på söndag, är den väck! ;)

Puss och kram!

http://lina007.blogspot.com

Malin Skogström

21 juni 2011 11:22

Ja det var verkligen en enorm skillnad! som du skrev roligft att jämnföra =D
Men om jag inte minns fel har du väl redan satt den 26 för du gisasde ju på det redan i början =P Det är ju ditt datum ;) bara det är fel månad!

Det är en jättefin text och det stämmer ju hel och hållet dessutom =D

Jag mår väl sådär nu på slutet men är ju inte sängliggandes så kan fortfarande hitta på saker =)

Hoppas du får en trevlig midsommar helg.. =D Du får vänta dig ett sms! när allt är äver =P

PUss och Kram

 
Lina

Lina

21 juni 2011 21:18

Ja men se, det hade jag ju! ;D Då får hon gärna hålla sig tills dess, så jag vinner. ;)
Snacka om att må gott inne i magen och verkligen tjura på! ;)

Haha, jag kommer hålla hårt om mobilen nu de kommande dagarna kan jag lova!
Men jag har talat med Honom där uppe och sagt att jag förväntar mig att mina vänner som är gravida nu ska ha fött sina barn senast 10/7 då min semester är slut, så vi får väl se hur den överenskommelsen slutar som. :P
En annan blir ju jättesugen att skaffa en till!

Jag är ledig på torsdag, så om du inte har något för dig då kanske vi kan hitta på något? Du kan ju höra av dig isfl. :)

http://lina007.blogspot.com

Malin Skogström

22 juni 2011 10:49

Hehe ja men verkligen.. H*n är en sjuksovare som pappa.. =P haha Ska dra sig in i det sista =)

Haha, ja men har du en överrenskommelse så ska det väl inte vara några bekymmer tycker man ;) =D

Klart man blir sugen, det är såå otroligt många som sk ah nu i år och redan har fått =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Skogström - 20 mars 2016 09:43

http://nouw.com/mallutten   Kommer att ha allt på den här sidan from nu! Kika in vettja!! =D =D ...

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 21:33

Kod för att importera min blogg till Nouw: 2642691948

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 20:33


1 timmes mys! Släck alla lysen!! Tänk på våran jord!

Av Malin Skogström - 18 mars 2016 18:45

Idag skulle varit Jonas sista dag på jobbet inann han blir pappaledig lääääänge!!! hela 5 veckor! =D Valde att ta ut lite komp innan han startar pappaledigheten! =P Mysigt vi ska ha det hemma, om hans feber bara vill försvinna! Min förkyldning har ...

Av Malin Skogström - 17 mars 2016 12:13

Idag blir det god lunch på BC med mamma! Var tvungen att köpa regnställ till barnen. ? ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards