My Alpha Lambda Iota Ny

Direktlänk till inlägg 10 december 2012

Väl menade ord..

Av Malin Skogström - 10 december 2012 21:31

Idag har Jonas varit hemma från jobbet eftersom jag fortfarande är dålig så pass att jag känner att jag verkligen inte kan göra mer än försöka vila så han kan få börja jobba igen och jag kan återgå till min vardga! =)

Feber till och från, Hostar, täppt i näsan, har en känsla av att det kan sluta med halsfluss om jag inte ser till att ta hand om mig och min hals.


Det ska bli skönt att få komma bort ett slag känner jag, inte behöva tänka på allt här hemma osv. Därför kan jag säga att jag just nu LÄNGTAR tills den 19 december då vi ska åka ner till pappa! =)

Det blir första gången på tåg för både Kaspian och Matilda, spännande och se hur de reagerar! =D


Helgen har i allmän het varit väldigt turbulent, vilken jag inte alls gillar, har gjort så gott jag kan för att hålla mig undan sådan här SKIT helt enkelt. Men när man minst anar det kommer det krypande i alla fall och det tar aldrig slut! Säger som Mija, är allergisk på allt detta påhitt om vad skitsnack och lögner heter! Det kan folk dra med någon annan!

Är man vän med mig så får man acceptera att jag INTE tolerar lögner och svek! Det ska folk ha klart för sig!

Tog ett väldigt STORT men fruktansvärt bra beslut igår. Jag har fått rådet flera gånger från flera vänner, det är nämligen så att jag tror inte att jag själv har märkt vilken situation de här människorna har satt mig i och hur jag har blivit behandlad. Några av mina vänner har nämt det för mig, speciellt de allra närmaste och jag har väl som nämt tidigare inte insett förens det var för sent!

Så igår sa jag åt två av mina vänner (som jag trodde de var) att jag har nog med egna bekymmer jag kan inte ta mig an deras oxå just nu, jag behöver tid för mig och min familj, vet inte ens vad som kommer att hända Kaspian och hans utredning. Det tar så mycket energi från mig just nu så det jag behöver är människor som kan stötta mig och verkligen finnas där för mig, på samma sätt som jag finns för dem! Man ska kunna ge och få tillbaka!

Har vänner som står mig närmast och som jag känner att de kommer nog alltid att ha sin plats så nära mitt hjärta och det kommer aldrig att ändras på! Sen har jag ju självklart fler vänner! =) Är glad att jag har dem jag har i mitt liv just nu!


Jag skulle även vilja sända en liten Tackros till Sophie, som jag känner är såå himla bra för mig just nu, jag har varit där för dig och nu känner jag hur du verkligen är där för mig och stöttar mig på det vis som jag behöver! Din glada och positiva energi är något bra! Dela den endast med dina absolut närmaste, du behöver mkt av den själv!! =)


Även skulle jag vilja sända en STOR fin tanke till Mija som har visat sig vara en otroligt bra lyssnare samt rådgivare i studer av nöd! Vet att du oxå haft det jobbigt, men ändå finns där när det behövs! Jag är väldigt glad att vi funnit varann! Hoppas det vara länge och väl!! =)


Vill även sända en VÄRMADE tanke till min mamma. Är ledsen att du inte har din mamma kvar och kunna dela allt med som jag har med min (men du får gärna låna min mamma hon är väldigt bra att ha), vet att denna tiden kring jul med mera just nu är väldigt jobbig men tänk framåt och försök bevara de fina minnena du har.. Finns självklart här för dig så som du alltid finns här för mig! Finns fasen inge bättre mamma än du!!! Glöm inte det!!!


Just nu kommer jag att ägna min tid åt mig själv och min familj, för jag känner att det är bäst så i alla fall för tillfället! =)

Det är första gången som jag säger att jag behöver tänka på mig själv. Jag ställer mer än gärna upp för mina vänner, lyssnar och ger råd, finns där JÄMT, men när får man tillbaka det och varför visar de ingen tacksamhet för att jag finns för dem och varför ska jag vara den som blir utsatt för saker..


Det finns så många olika människor så man kan verkligen inte förstå sig på alla eller minst sätta sig in i hur alla tänker. Men jag anser att om jag och en vän, käraste eller till och med familjemedlem hamnar i ett gräl, då är det våran ensak att reda ut, beroende på vad det gäller, jag tar gärna råd och tips från andra, men att få tillsägelser hur man ska bete sig eller hur man inte ska göra, det tycker jag är att beblanda sig ALLT för mkt!

Jag skulle inte vilja att min mamma lägger sig i min och Jonas tex, planering av framtiden eller till och med uppfostran av barnen, vi måste ju komma till ett beslut jag och han!

Men det kanske bara är jag som tycker att alla inte har med allt att göra. Jag anser att alla har rätt tíll en egen åsikt, men man kan inte utveckla denna åsikten till någon sorts bestämmelse och tro att folk ska lyssna.

Jag hamnade i en VÄLDIGT knepig situation för 3 år sedan, kommer inte att gå in på det i detalj, men då var det en person som la sig i saker hon inte hade med att gör och det slutade med att vår vänskap inte höll för hon hade lite för mycket åsikter och bestämmelser på hur jag hanterade saker och ting. Det jag gjorde var fel och gjorde jag inte på hennes sätt så kunde jag säga hej då till vår vänskap ungefär! Och så blev det tyvärr!

Hamnade i något liknande nu i helgen, var dock inte jag som var huvudpersonen denna gången, tack o lov, men ännu en gång utspelar sig samma sak.

Detta är en stor anledning till varför jag har gjort det valet som jag har.. Jag är väldigt nöjd med det och det känns fruktansvärt bra! =)


26 november 2010 skrev jag såhär i min blogg:

"Ikväll ska jag och älsklingen min ut och äta med Sophie och Tom och FIRA, vi har massor att fira! Det är så himla kul att det går så bra med dem. vi kommer så himla bra överrens och har så himla mycket gemensamt. =)
Och ännu roligare är det att vi kan glädjas åt allt som hänt och kommer att hända varann!! =D"


Jag kan säga att den tiden i mitt liv var underbar, jag var glad, hade mina v'nner och jag slapp bli indragen i en massa skit som egentligen inte har med mig att göra, den tiden kan jag se tillbaka till och faktisk sakna lite, men så är det väl, men vi kommer att göra nya studer som man ännu längre fram kommer att sakna och minnas och kanske till och med skratta åt.

Men det bästa just nu är att se vad vi har, vi har varann och det kommer vi att kunna leva på ett bra tag till... =)


Näe nu ska jag ta att sluta och svammla en massa och kanske se till att komma i säng..

Sen kommer jag kanske inte att skriva så himla mycket nu innan jul eftersom det är mycket annat som skall göras. =)

Har även lite goda nyheter på lager men dem spar jag på tills jag känner att jag har tid att skriva om det. =)

Måste ju lämna med en lite cliffhanger! Dem är alltid bra! =D


Citat från Sophie "Thanks for reading! Over and out! "

 
 
Mija

Mija

11 december 2012 08:01

Oj vad rörd jag blev när jag läste detta, du ska ha ett stort tack som är en så fin vän!
Du förjänar inte all turbulens som varit, som jag sa tidigare: energitjuvar behöver man inte i sitt liv!

Du gör alldeles rätt i att släppa fokuset på andra och istället se dig själv och familjen, det behövs nu och du ska se att vi alla som bryr oss om er kommer ställa upp villkorslöst om ni behöver det! Tänker mycket på er och speciellt lilla Kaspian.
Om det finns något du behöver så vet du var jag finns, har åtminstone alltid tid att prata en stund :)

Kraaaaam på dig och familjen!

http://mijauz.blogg.se

Malin Skogström

11 december 2012 11:51

Skriver ju bara som jag hänner! =)
Tacj, et känns skönt och veta att man har dig! =)

Kramar tillbaka =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Skogström - 20 mars 2016 09:43

http://nouw.com/mallutten   Kommer att ha allt på den här sidan from nu! Kika in vettja!! =D =D ...

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 21:33

Kod för att importera min blogg till Nouw: 2642691948

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 20:33


1 timmes mys! Släck alla lysen!! Tänk på våran jord!

Av Malin Skogström - 18 mars 2016 18:45

Idag skulle varit Jonas sista dag på jobbet inann han blir pappaledig lääääänge!!! hela 5 veckor! =D Valde att ta ut lite komp innan han startar pappaledigheten! =P Mysigt vi ska ha det hemma, om hans feber bara vill försvinna! Min förkyldning har ...

Av Malin Skogström - 17 mars 2016 12:13

Idag blir det god lunch på BC med mamma! Var tvungen att köpa regnställ till barnen. ? ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards