My Alpha Lambda Iota Ny

Direktlänk till inlägg 27 november 2012

Skenet kan bedra...

Av Malin Skogström - 27 november 2012 14:03

Skenet kan bedra som rubriken säger..

Finns så många som man träffar som man verkligen kan fastna för som person men sedan visar det sig att det är en helt annan person bakom fasaden.. Har tyvärr stött på ett par sådana människor, tycker absolut inte illa om dessa människor, för vem vet, de kanske är så att de inte ens är medvetna om att de gör så.


Sen kan det även vara så att man är som jag, om folk frågar mig hur det är säger jag iftatst: Jo det är bra, förklarar lite lätt hur det är med allt, men går helst av allt inte in på djupet av allt som kommer upp och hur man mår och varför man känner så, väldigt sällan som jag ens låter tårarna komma för jag släpper gärna lös dem då jag är själv eller liknande. Men jag kan faktisk säga som så att det är inge bra, för då tolkas man som stark. När mormor gick bort var det fruktansvärt jobbigt för hon har verkligen varit en sådan stor del av mitt liv ända sedan vi var små.

Och de känslorna kommer tillbaka ibland. MEn just nu då det är mycket födelsedagr och dopet så tänker jag extra på henne för hon har alltid ställt upp i bakväg och annan hjälp för hennes bakverk var jättegoda och hon tyckte ju att det var roligt så då får hon väl göra det.. =)

Det är ju försata födelsedagen utan mormor och det tycker jag är jobbigt! Det kommer nu vara första julen utan henne vilket oxå kommer att kännas. Jag sakar henne otroligt mycket just nu denna årstiden!

Och nu allt som händer med Kaspian att han bara har en fungerande njure och att han ska få träffa en specialist i uppsala för att de ska komma på hur de ska gå till väga för att lösa allt det som händer med honom.


Dessutom så har jag märkt att de finns folk omkring mig i min omgivning som ljuger mig rakt i ansiktet, det tycker jag verkligen inte om.. Ljuga är inte för mig acceptabelt! Jag tycker att det är fult att göra det, speciellt om det är mot personen som man förmodan ska vara nära vän eller likande med.


I söndags hade vi kalas för mig och Danne, alla på min sida kom och firade mig och Danne. Men från Jonas sida släkten var det endast hans mamma som kom. En av hans bröder med familj hade planerat för mkt under hela dagen och kunde inte komma den tiden som vi bestämmt. Eftersom vi hade en tid för släkt och en annan för vänner och det finns några stycken så vill jag absolut inte ha alla här det är inte så himla stort här hemma.. Så de kunde inte. Hans andra bror kunde heller inte för det var något med innebandy,. Jag blir så himla besviken då man säger att man ska komma och sen inte gör det! Då bakar man en massa i onödan. Det är andra året i rad som de inte kan komma då jag fyller år, förra året hade jag till och med gjort smörgåstårta för att alla skulle komma men då kom de inte ens i efterhand utan de gav mig en paket på någon annans kalas i mars dessutom..


Det finns så himla många faktorer som spelar in på hur man mår just nu, jag kanske inte går runt och säger att allt är skit till varenda människa, men just nu är det jobbigare än jobbigast, är väl allt som jag kan säga..

De finns de som gärna lyssnar stöttar och ställer upp, man märker verkligen vem ens riktiga vänner är då det kommer en STOR svacka!!!


Men för övrig så är väl allt toppen, om man kan säga så. Kaspian växer och blir stor, Matilda pratar och förstpår mer och mer. Vi har även börjat potträna henne, hon tycker att det är roligt att sitta på pottan en stund och bara sitta, man kan sitta där inne med henne och prata med henne och så. Än så har det inte kommit kiss, men det kommer nog snart! =D Så fort hon har bajsast så kommer hon springandes och säger Bajch, pekar på blöjan.. =D Så himla kul!! =D Stolt mamma!!


Nu ska jag se till att min äldska ska få sova en stund medans den minsta ska få äta lite..

Alla har rätt till en EGEN åsikt, det kan ingen ta ifrån dig!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Skogström - 20 mars 2016 09:43

http://nouw.com/mallutten   Kommer att ha allt på den här sidan from nu! Kika in vettja!! =D =D ...

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 21:33

Kod för att importera min blogg till Nouw: 2642691948

Av Malin Skogström - 19 mars 2016 20:33


1 timmes mys! Släck alla lysen!! Tänk på våran jord!

Av Malin Skogström - 18 mars 2016 18:45

Idag skulle varit Jonas sista dag på jobbet inann han blir pappaledig lääääänge!!! hela 5 veckor! =D Valde att ta ut lite komp innan han startar pappaledigheten! =P Mysigt vi ska ha det hemma, om hans feber bara vill försvinna! Min förkyldning har ...

Av Malin Skogström - 17 mars 2016 12:13

Idag blir det god lunch på BC med mamma! Var tvungen att köpa regnställ till barnen. ? ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards